SİİRT / MERKEZ - İnönü İlkokulu

İnönü İlkokulu

Şeyh El Hazin Cad. Merkez/SİİRT
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olmak, Yeniliklere açık, Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, Değerlerini yaşayan ve yaşatan, Hoşgörü Sahibi, Olaylara geniş bir açıdan bakabilen, Dinamik, özgüveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş, Sosyal ve Kültürel faaliyetlere katılımcı, Çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Bireysel nitelikleri dikkate alarak öğrenmelerini, Bilgili, becerili ve özgüvenli olmalarını, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, Gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, Liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yakın bireyler olmalarını sağlamaktır.
8.30. 11.40. --- 13.00 . 14.30
Otagara 4km, havalimanına 15 km uzaklıkta.
Şeyh El Hazin Cad. Merkez / SİİRT
İl merkezinde